BATMAN / KOZLUK - Koçaklar İlkokulu

0488 411 21 94 /
Koçaklar Köyü Kozluk Batman
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeylerini kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası yapmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Her öğrencinin kendi kategorisinde yarıştığı ve kendini gerçekleştirme başarısı göstermektedir.
08.30-13.50
kalorifer
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Öğretmenlerimiz Kamışlı Köyü Öğretmenleri ile ortak servis ile Batman merkezden okula geliş -gidiş yapmaktadırlar.
var
Okulumuz Koçaklar Köyünde bulunmaktadır.
İl merkezine 35 km,İlçe merkezine 21 km yakınlıktadır.
"HAYAL ET GELECEĞİ TASARLA" eTwinning projesi
Diğer Hususlar
kozluk gençlik spor il müdürlüğü ile gönüllü gençlerle birlikte okul boyanması ve eğlenceli etkinliklerin yapılması Kahev ile Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer paydaşlarla birlikte sanat, spor ve eğlence etkinliği düzenlendi.